Rekkakuljetukset Vantaalta ympäri Suomen ja ulkomaille

Ota yhteyttä!

Legenda palvelu Oy tarjoaa rekkakuljetukset vahvalla ammattitaidolla. Palvelemme Vantaalta käsin yritysten ja yksityisten kotitalouksien tarpeissa kaikkialla Suomessa. Meiltä onnistuvat myös kuljetukset Suomesta ulkomaille ja paikasta toiseen eri maiden välillä.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, kun tarvitset luotettavan kuljetusliikkeen palveluja. Moni suomalainen yritys tukeutuu jo palveluihimme.

Kuljetukset kaikkiin kohteisiin puoliperävaunullisella rekalla

Kuljetamme kaikenlaisia kuormia puoliperävaunullisella rekalla. Viemme perille niin pressuperävaunut, umpikoriperävaunut kuin konttiperävaunutkin – mitä kulloinkin tarvitset ja minne vain tarvitset. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksia mitä erilaisimmissa kuljetustarpeissa. Asiakaskuntaamme kuuluu jo monia tunnettuja suomalaisia yrityksiä, kuten Posti, Kesko ja Postnord. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous palvelusta!

Katso yhteystiedot tästä

Monipuolinen kalusto ja osaava henkilöstö

Kattavan ja nykyaikaisen kalustomme sekä kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla viemme lastin kuin lastin perille turvallisesti. Kapasiteettimme avulla voimme palvella sekä pienissä että suurissa toimeksiannoissa nopeallakin aikataululla. Yrityksemme monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat puoliperävaunukuljetusten lisäksi myös muun muassa elintarvike- ja thermokuljetukset sekä muuttokuljetukset. Kerromme mielellämme lisää monipuolisista palveluistamme ja kalustostamme.

Ota yhteyttä!

Kertakuljetukset ja sopimuskuljetukset – toiveidesi mukaan

Onko kuljetustarpeesi kertaluontoinen vai ehkä sittenkin pitkäaikainen ja toistuva? Palveluihimme kuuluvat sekä kertakuljetukset että pitkäaikaiset sopimuskuljetukset, jolloin voimme sopia esimeriksi toistuvasta kuljetuksesta tietyin väliajoin. Räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarpeistasi.

Katso yhteystiedot tästä