Kokonaisvaltaiset muuttopalvelut Vantaalta kaikkialle Suomeen

Ota yhteyttä!

Legenda palvelu Oy tarjoaa kokonaisvaltaista muuttopalvelua Vantaalta käsin koko Suomeen ja tarvittaessa ulkomaillekin. Meiltä onnistuvat niin kotien muutot, yritysmuutot kuin virastomuutotkin. Olemme palvelleet jo useita suuria suomalaisia yrityksiä ja laitoksia sekä tavallisia kotitalouksia. Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme muuttopalveluista, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Muutot ja kuljetukset tarpeidesi mukaan

Kokonaisvaltainen muuttopalvelumme sisältää niin muuttolaatikot, muuttomiehet kuin kuljetuksenkin toivomaasi kohteeseen. Tarvittaessa autamme sinua myös pakkaamaan tavarat ja purkamaan ne paikalleen määränpäässä. Räätälöimme palvelun aina tarpeidesi ja aikataulujesi mukaan.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • ulkomaanmuutot Suomesta ulkomaille

  • yritysmuutot ja virastomuutot ehdottoman luotettavasti

  • tavaroiden kuljetus toivomaasi kohteeseen, myös kierrätykseen

  • suurten tavaroiden siirrot asianmukaisilla apuvälineillä

  • kaikki muutossa tarvittavat välineet toimituksineen ja poiskuljetuksineen

  • ammattitaitoisten muuttomiesten palvelut

  • kotimaanmuutot Vantaalla ja koko Suomessa paikkakunnan sisällä tai paikkakunnalta toiselle.

Luotettavat muuttomiehet

Luotettavat muuttomiehemme osaavat käsitellä niin huonekaluja, koriste-esineitä, arvoesineitä, asiakirjoja kuin vaikka kodin elektroniikkaakin niiden vaatimalla tarkkuudella. Henkilökuntamme pakkaa, kantaa, siirtää ja kuljettaa kaiken toivomaasi osoitteeseen. Meidän kyydissämme muuttokuormasi kulkee turvallisesti perille asti, niin maan sisällä kuin Suomesta ulkomaillekin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muuttolaatikot ja -tarvikkeet helppoon muuttoon

Oikeilla välineillä muutto kuin muutto onnistuu nopeasti ja turvallisesti. Toimitamme sinulle halutessasi muutossa tarvittavat muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit, kuten muovit ja teipit, vaikka etukäteen. Vastaavasti viemme laatikot pois toivomanasi ajankohtana muuttokuljetuksen jälkeen. Tuomme tarvittaessa mukanamme tavaroiden siirtämisessä auttavat apuvälineet, kuten esimerkiksi nokkakärryt, pyöräkärryt ja kantoliinat. Mikäli sinulla on erityisiä toiveita, kerrothan niistä henkilökunnallemme etukäteen, niin osaamme varautua.

Tutustu kalustoomme