Elintarvikekuljetukset määräysten mukaisesti Vantaalta koko Suomeen

Ota yhteyttä!

Yrityksemme tarjoaa elintarvikelainsäädännön mukaisia elintarvikekuljetuksia Vantaalta kaikkialle Suomeen. Viemme perille niin tuoretuotteita, kylmätuotteita kuin pakastetavaraakin hyvin varustelluilla kuorma- ja pakettiautoilla. Koulutetut kuljettajamme ja lämpötilojen valvonta koko kuljetuksen ajan takaavat katkeamattoman kylmäketjun kylmätuotteille. Asiakaskuntaamme kuuluu muun muassa kouluja, päiväkoteja, palvelutaloja, ruokakauppoja, ravintoloita ja leipomoita. Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Sopivaa kalustoa elintarvikekuljetuksiin

Meillä on käytössämme erityisesti elintarvikkeiden kuljetuksia varten varusteltuja autoja, sekä kuorma- että pakettiautoja, joissa on modernit lämmönsäätölaitteet ja tarvittavat eristykset ja korirakenteet. Ajanmukaisen kuljetuskaluston avulla toimitamme elintarvikkeet perille asti oikeassa lämpötilassa, olipa kyse sitten viileä-, pakkas- tai tuorekuljetuksesta. Laajennamme ja kehitämme toimintaamme koko ajan ja otamme mielellämme vastaan uusia toimeksiantoja eri sektoreilta.

Tutustu myös muihin kuljetuspalveluihimme!

Lue lisää

Yhden ja kahden lämpötilan kuljetuksia

Pystymme kuljettamaan sekä yhden että kahden lämpötilan kuljetuksia: ajoneuvojemme kyydissä kulkevat niille sopivissa erillisissä tiloissa samalla kertaa niin kylmä- ja pakastetavara kuin tuoretuotteetkin.

Tarjoamme muun muassa:

  • kaikki kylmäkuljetukset (FNA + 5)

  • pakkaskuljetukset (FLC -0)

  • tuoretuotekuljetukset

  • elintarvikkeiden yhdistelmäkuljetukset.

Kylmäkuljetukset valvotusti ja turvallisesti

Noudatamme lämpötilakontrolloiduissa kuljetuksissa tarkasti viranomaisten tuoreimpia määräyksiä. Huolehdimme aina siitä, että kylmäketju ei katkea kylmätuotteiden käsittelyn ja kuljetuksen aikana. Ajoneuvoissamme on tuotteiden ajantasaisen valvonnan mahdollistavat järjestelmät, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme valvoo ajoneuvon kylmälaitteiden toimintaa järjestelmien avulla koko kuljetuksen ajan.

Jos etsit kaiken elintarvikealan lainsäädännön tuntevaa ja sen määräykset täyttävää kuljetuspalvelua elintarvikkeillesi, ota yhteyttä meihin! Kerromme sinulle mielellämme lisää kalustostamme ja toimintatavoistamme.

Katso yhteystietomme tästä