Monipuoliset kuljetuspalvelut Vantaalta ympäri Suomen

Ota yhteyttä!

Legenda palvelu Oy vie kuorman kuin kuorman perille legendaarisen nopeasti ja ehdottoman turvallisesti. Tarjoamme monipuoliset kuljetuspalvelut Vantaalta käsin koko Suomen alueelle ja tarvittaessa ulkomaille asti. Asiakaskuntaamme kuuluu kaikenlaisia toimijoita yrityksistä yksityisiin kotitalouksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme!

Kuljetamme kaikkea konteista kappaletavaraan

Kuljetamme kaikenlaisia lasteja konteista ja koneista vaikkapa huonekaluihin ja kodin elektroniikkaan. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita heidän erilaisissa kuljetustarpeissaan. Viemme esimerkiksi huonekaluliikkeiden huonekalukuljetuksia perille ja toimitamme elintarvikkeita ravintoloihin, kauppoihin ja kouluihin. Kotitalouksille hoidamme helposti vaikka muuttokuormat paikkakunnalta toiselle.

Jos tarvitset luotettavaa kuljetuspalvelua, ota meihin yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi:

  • konttikuljetukset

  • kappaletavarakuljetukset

  • huonekalukuljetukset

  • konekuljetukset

  • muuttokuljetukset

  • elintarvikekuljetukset

  • rekkakuljetukset.

Meillä on nykyaikainen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta

Nykyaikainen ja monipuolinen kalustomme mahdollistaa mitä erilaisimpien kuljetuksien hoitamisen. Kalustoomme kuuluu esimerkiksi pakettiautoja, kuorma-autoja ja rekka-autoja sekä erilaisia apuvälineitä. Kapasiteettimme on käytettävissä niin pieniin kuin suuriinkin kuljetuseriin. Tarvittaessa liikutamme kuormaasi vaikka useamman ajoneuvon voimin. Meillä sinua palvelee ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kertakuljetus vai sopimuskuljetus?

Onko kuljetustarpeesi vain kertaluontoinen vai tarvitsetko palvelua toistuvasti ja pidemmän aikaa? Palveluihimme kuuluvat sekä kertakuljetukset että pitkäaikaiset sopimuskuljetukset, jolloin voimme sopia vaikka saman sisältöisenä toistuvasta kuljetuksesta tasaisin väliajoin. Muovaamme sopimuksen sisällön tarpeidesi mukaan. Pitkäaikaisen sopimuskuljetuksen hyvä puoli on se, että tuttu logistiikkayritys pystyy hoitamaan tehtävän toiveidesi mukaan hyvinkin itsenäisesti ja perusasioita ei tarvitse käydä läpi joka kerta.

Pyydä lisätietoja